Contact Salonta   Contact Salonta
  Mesa Metal Salonta   Produse din metal, piese, articulatii, remorci, scule, confectii metalice   Calitate produse din metal - Mesa   Contact Salonta
 

Politica în domeniul calităţii
 
Centrul de greutate in domeniul calitatii sta in satisfactia clientilor ,  baza succesului pe termen lung .

Esenta sistemului de management al calitatii se bazeaza pe imbunatatirea continua a eficientei proceselor care stau la baza manualului calitatii , pe evaluarea si inbunatatirea continua a tuturor tipurilor de legaturi pe care organizatia le are cu partile interesate.

Pe aceasta baza ne-am formulat obiectivele calitatii si le inbunatatim in concordanta cu standardul ISO 9001-2000.

Managementul de la cel mai inalt nivel se angajeaza la satisfacerea cerintelor clientilor si la imbunatatirea continua a eficacitatii sistemului de management al calitatii.

Managementul organizatiei se angajeaza sa asigure efectuarea lucrerilor de etalonare conform cerintelor legale si aprovizionarea cu mijloace de masura , echipamente si materiale numai de la producatori certificati .

Managementul mentine o politica de preturi astfel incat preturile sa fie concurentiale si reale financiar cu respectarea in acelasi timp a cerintelor de calitate cerute.

Managementul considera instruirea continua a personalului un factor esential de functionare eficace a sistemului de management al caliateii.

 
Laborator de analize
 
Societatea noastra detine un laborator de analize in care se pot efectua o serie de analiza chimice , mecanice , metalografice pentru materiile prime si produsele finite pe care le executam.

De asemenea detinem un laborator de metrologie unde se pot executa verificari si calibrari ale aparatelor de masura si ale dispozitivelor din productie.
   
 
      
   
 
piese forjate  | 2007
powered by EMERiGOS
web design oradea